• ARTOOS | HAYEZ

  Sinds Artoos in het voorjaar van 2014 de Brusselse drukkerij Hayez overnam, hebben we onze namen aan elkaar gelinkt en vormen we samen Artoos│Hayez . Vanuit het one-stop-shopprincipe nemen we u alle zorgen over uw marketing- en bedrijfscommunicatie uit handen. Als dé leverancier van geïntegreerde oplossingen voor on- en offline publicaties bieden we u innovatieve oplossingen aan die de time-to-market van uw communicatie versnellen en uw return on marketing investment verhogen.

  Door te werken op maat van uw behoefte en u te bieden wat u nodig heeft, optimaliseert u dag na dag uw total cost of ownership.

  Reizen in eerste klasse

  Artoos|Hayez gaat er prat op u te doen 'reizen in eerste klasse'. We willen u volledig ontzorgen wat uw offline en online marketing- en bedrijfscommunicatie betreft.

   

  Geïntegreerde dienstverlener. Geen gedoe met verschillende leveranciers waarvan u het werk op elkaar moet afstemmen. U vertrouwt ons uw hele project toe. Wij zorgen voor ontwerp, productie en verzending - in één geïntegreerde interne workflow die aangedreven wordt door de meest efficiënte technologieën. Trouwens, we kunnen ook verschillende stappen van het communicatieproductieproces in uw eigen organisatie automatiseren. En niet onbelangrijk: als u maar op een aantal van onze expertises een beroep wilt doen (ontwerp, druk, automatisatie, logistiek, …), dan kan dat uiteraard ook.

   

  Adviesverlening door experten. Omdat we alle specialisten onder één dak hebben, kunnen we u snel en volledig informeren én adviseren - voor meer efficiëntie. Zowel op technisch vlak (papiersoorten, formaten, verzendingswijzen, …) als op communicatievlak. Onze experten denken met u mee. Zo adviseerden we onlangs een klant om zijn brochure boven- en onderaan 2 mm kleiner te maken. Dat had zo'n impact op het gewicht dat ze in een lagere categorie van portkosten viel, en er budget vrij kwam voor een extra communicatieactie.

   

  Snelheid. We zoeken permanent naar manieren om onze workflow nog verder te optimaliseren. Want als we de time-to-market van uw communicatie kunnen versnellen, kunt u nóg korter op de bal spelen. Maar onze snelheid komt ook naar voor in onze contacten met u. Dankzij twee gedreven commerciële teams met ook technische expertise, zijn uw projecten onmiddellijk in de juiste handen. Zowel technisch als commercieel.

   

  Kwaliteit. Een state-of-the-art machinepark, ervaren medewerkers, uw werk dat we beschouwen als ons werk, … Wij doen er alles aan om ons te onderscheiden en u de beste kwaliteit te bieden. Uw communicatie moet schitteren en overtuigen. Daar zorgen wij voor.

  Focus op duurzaamheid en innovatie

  Wij gaan consequent voor een resultaatgerichte, duurzame aanpak. Door ervaring en hightech te combineren, werken we snel én leveren we een hoge kwaliteit.

   

  We leven voor ons vak. Daarom houden we voortdurend de vinger aan de pols van de grafische industrie. We weten perfect aan welke ontwikkelingen gewerkt wordt. Tussentijdse innovaties laten we aan ons voorbijgaan als ze geen significant voordeel leveren aan onze klanten.

  Omdat we bekendstaan om onze innovatiedrang zijn we vaak bètatestsite voor de groten uit de internationale industrie. Onze medewerkers - zowel binnen als buiten de productie - zijn dus elke dag betrokken bij de technologie van morgen.

    

  Duurzaam ondernemen vinden we een evidentie. En we gaan er heel ver in. Dat uit zich heel duidelijk op het vlak van milieu. Door te investeren in energiezuinige oplossingen, door interne bewustmakingscampagnes te voeren, … trachten we onze CO2-uitstoot jaar na jaar terug te dringen. Met succes: tussen 2008 en 2012 daalde onze uitstoot spectaculair van bijna 600 000 kg CO2e naar minder dan 300 000 kg CO2e! Voor de uitstoot die we tot nu toe nog niet kunnen vermijden, nemen we elk jaar onze volledige verantwoordelijkheid: we compenseren hem - tot het laatste grammetje. Dat doen we al sinds 2010. Sinds dan zijn we dus een volledig klimaatneutraal bedrijf.

   

 • Duurzaam ondernemen

  We gaan tot het uiterste in ons MVO-engagement. 

  Sinds 2010 zijn we een volledig klimaatneutraal bedrijf. Alles wat we verbruiken, compenseren we.

  Aandacht voor people-planet-profit

  Artoos│Hayez onderneemt met aandacht en respect voor:

  • de mensen waarmee het samenwerkt (medewerkers, klanten, leveranciers, investeerders, ...),
  • het milieuWe voeren een milieubeleid volgens de ISO 14001-norm,
  • financiële cijfers. Uiteraard moet je ook als bedrijf "gezond" blijven en een goede financiële conditie nastreven. Bij Artoos-Hayez uit zich dat in een bijzonder hoog afschrijvingsritme. Enkel zo kunnen we blijven investeren in nieuwe technieken en technologieën, en mee de toekomst van onze sector bepalen. 

  UN Global Compact

  Als overtuigd duurzaam ondernemer is Artoos stichtend lid van de Belgische afdeling van UN Global Compact. De 10 principes van de UN Global Compact zijn opgenomen in ons beleid. In een jaarlijkse rapportage (Communication on Progress) vertellen we hoe we deze principes het voorgaande jaar toegepast hebben.

  Klimaatneutraal bedrijf

   

  Werken met Artoos, betekent werken met een klimaatneutraal bedrijf. We nemen immers de volledige verantwoordelijkheid voor de CO2-uitstoot die we veroorzaken. Maar op de eerste plaats proberen we die uitstoot natuurlijk zo laag mogelijk te houden.

  Artoos kiest consequent voor duurzame middelen en oplossingen:

  • 100% groene elektriciteit,
  • minder en minder vervuilende producten in de drukkerij,
  • moderne, energiezuinige machines dankzij ons hoog afschrijvingsritme,
  • vooruitstrevende verwarmingsoplossingen,
  • duurzaam FSC- en PEFC-papier, …

  Ons milieuzorgsysteem stelt bovendien duidelijke doelstellingen om het jaar na jaar nóg beter te doen.

   

  Alles wat we verbruiken (gas, brandstof voor vervoer, maar bv. ook water) wordt nauwkeurig genoteerd en jaarlijks doorgegeven aan een gespecialiseerd ingenieursbureau. Op basis van internationale standaarden, rekenen zij onze verbruikcijfers om naar één meeteenheid (kg CO2-equivalenten).

  Zo krijgen we elk jaar een zicht op de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door onze activiteiten en die we (nog) niet kunnen vermijden. Die uitstoot neutraliseren we vervolgens door te investeren in een duurzaam ontwikkelingsproject. Dat doen we inmiddels al sinds 2010. We zijn sindsdien dus een 100% klimaatneutraal bedrijf.

  Corporate governance

  Als werkgever van 200 man is het onze verantwoordelijkheid om ons bedrijf op de beste manier te besturen. Daarom beslisten we in 2012 om ook externe bestuurders op te nemen in onze raad van bestuur. Hun ervaren kijk op onze strategie helpt ons om de juiste beslissingen te nemen. Omdat we duidelijk merken dat deze actieve raad van bestuur wérkt, zal hij binnenkort versterkt worden met een extra onafhankelijke bestuurder.
  Onze (deels) externe raad van bestuur is als volgt samengesteld:

  • voorzitter: Jos Artoos

  • externe en onafhankelijke bestuurder: Jan De Moor, Chief HR Officer TALIS Group

  • externe en onafhankelijke bestuurder: Paul Willems, Head of Product Management & Business Development Roland DG Central Europe

  • familiaal bestuurder: Tom Feyaerts, CEO Garage Feyaerts

  • familiaal bestuurder: Leen Artoos

 • Artoos│Hayez in één beeld

  Maak kennis met ons bedrijf. Wil je bij ons werken? Bekijk onze vacatures en kom bij ons team!

 • Vacatures

  We zoeken momenteel een .Net Developer en een Klantgerichte Orderbegeleider.

  Daarnaast staan we ook altijd open voor spontane sollicitaties. Stuur je motivatiebrief en cv naar jobs@artoos.be of

  Artoos│Hayez ​, t.a.v. Anne-Mie Poot, HR Director, Oudestraat 19, 1910 Kampenhout

  .Net Developer

  Wij zijn op zoek naar een .Net Developer (m/v) voor vaste aanwerving in ons team (geen freelancer).

  Functieomschrijving

  - Je bent verantwoordelijk voor de back– en/of frontend .net development voor onze marketingautomatisatieprojecten bij klanten.
  - Je verzorgt de back– en/of frontend .net development voor onze eigen applicaties.

  - Samen met je IT-collega’s faciliteer je de support en maintenance voor onze IT-oplossingen bij de klant.

  - Samen met je collega’s verbeter je onze efficiëntie en professionaliteit.

  - Je test, verbetert en implementeert applicaties.

  - Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, productmanagers, de projectleiders en de eindgebruikers binnen een agile development-omgeving met het oog op kwalitatieve, gebruiksvriendelijke tools voor onze diverse marketingautomatisatieprojecten.

  - Je volgt de nieuwste ICT-trends en je benut je expertise maximaal.

  - In je job word je begeleid door ervaren project– en productmanagers.

   

  Je profiel

  - Je hebt een passie voor .net development en minstens 2-3 jaar praktijkervaring.

  - Je hebt een parate kennis van de .net-omgeving en je kent in het bijzonder C#.NET, ASP.NET/MVC.

  - Je beschikt over kennis van database-ontwikkeling.

  - Je hebt kennis van het ontwikkelen van Web service/Web API/WCF.

  - Je bent creatief in het vinden van sustainable IT-oplossingen.

  - Je hebt ervaring met agile/scrum development.

  - Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels.

  - Je bent leergierig.

  - De volgende kennis is een plus:

  CSS, Javascript, SQL, Angular.JS, ASP.NET, HTML5.


  Wij bieden je
  - Een voltijdse vaste functie in een dynamisch en groeiend communicatiebedrijf.
  - Een aangename werkomgeving met kans tot groei en zelfontplooiing.

  - Een gevarieerde, uitdagende job met ruime verantwoordelijkheden.

  - Een marktconform salaris met bedrijfswagen.

  - Je maakt deel uit van een innovatief team dat aan de top staat in de sector.

   

  Interesse?

  Je motivatiebrief en cv zijn welkom op jobs@artoos.be

   

  Klantgerichte Orderbegeleider

  Als klantgerichte orderbegeleider ben je dé schakel tussen enerzijds de klant en anderzijds de verkoop, planning en productie. Je staat 100% in voor de bestellingen van je klanten, van order tot en met facturatie.

  Functieomschrijving

  - Je zorgt voor de orderintake in samenwerking met onze Sales afdeling.

  - Je communiceert met de klant en stuurt hem proactief aan over alle ordergerelateerde afspraken en informatie.

  - Je stelt retroplanningen op om de tijdige (op)levering van je orders te garanderen.

  - Je staat in voor de administratieve en technische werkomschrijving van je productiedossiers.

  - Je volgt je orders stipt op en stuurt ze, indien nodig, bij tijdens het productieproces.

  - Je bent verantwoordelijk voor een tijdige & correcte facturatie.

  - Je werkt binnen een team van collega's, maar je hebt ook een nauw contact met collega's uit andere afdelingen.

   

  Je profiel

  - Je hebt inzicht in het grafisch drukproces; hetzij door je werkervaring in de sector, hetzij door je studies (master of bachelor).

  - Je hebt affiniteit voor de administratieve én technische én commerciële benadering van een order.

  - Je beschikt over een correcte & vlotte communicatie (gesproken en schriftelijk) en je bent service-minded.

  - Je hebt een hands-on mentaliteit en blijft niet bij de pakken zitten om jouw orders tot een goed einde te brengen.

  - Je hebt een dynamische houding en denkt graag mee in een bedrijf in verandering én je bent leergierig om up-to-date te blijven binnen een sterk evoluerende markt.

  - Je werkt planmatig en proactief waardoor strakke deadlines geen probleem vormen.

  - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hecht veel belang aan kwaliteit en klanttevredenheid.

  - Je werkt graag in teamverband en bent collegiaal.

  - Je beheerst perfect de Nederlandse taal, goede kennis van Frans en Engels is een voordeel.


  Wij bieden je
  - Een voltijdse, gevarieerde vaste job in een dynamische werkomgeving.

  - Een interne opleiding voor het begeleiden van drukwerk en het administratief beheer ervan in CERM (een grafisch Management Information System).

   

  Interesse?

  Je motivatiebrief en cv zijn welkom bij Anne-Mie Poot, HR Directeur op het adres: jobs@artoos.be